Koira on monen ihmisen paras ystävä tai ainakin paras lenkkikaveri. Ihmisellä ja koiralla on takanaan pitkä yhteinen historia ja näyttää siltä, että niillä on edessään myös pitkä yhteinen tulevaisuus! Koiran kanssa omistaja pääsee ulkoilemaan runsain mitoin, sillä koiran riittävästä liikunnasta on huolehdittava säässä kuin säässä, vaikkei omistaja aina jaksaisikaan nousta ylös sängystä. Koiran aktiivisuustasoa kannattaa miettiä jo ennen sen hankintaa, sillä osa koiraroduista, kuten paimenkoirat ovat erityisen aktiivisia ja vaativat siten myös omistajaltaan erityistä aktiivisuutta. Yleensäkin koiran hankkimista tulee aina harkita erityisen huolellisesti etukäteen. Lenkeille on mukava lähteä trendikkäänä ja tyylikkäänä, joten kannattaakin tutustua trendikkäisiin ruotsalaisiin aim’n urheiluvaatteisiin.

Trendikkäänä lenkille koiran kanssa

Tutustu aim’n-verkkokaupan tuotteisiin halutessasi löytää trendikkäitä urheiluvaatteita, jotka sopivat koiran lenkittämiseen ja joilla voi hyvin piipahtaa tarvittaessa myös lähikaupassa kesken lenkin. Verkkokaupasta löytyy muun muassa erilaisia trikoita, kuten saumattomia trikoita, korkeavyötäröisiä trikoita ja raskaustrikoita. Lämpimämmällä säällä on mukava lähteä ulkoiluttamaan koiraa shortseissa ja myös niitä löytyy verkkokaupan valikoimista.

Urheiluliivit ja muut alusvaatteet ovat tärkeä osa liikuntavaatetusta, sillä niiden avulla liikkumisesta tulee entistä mukavampaa. Tukevat liivit tekevät liikkumisesta miellyttävää, vaikka meno koiran kanssa yltyisi villiksi. Yläosaan koiran ulkoiluttaja löytää verkkokaupasta muun muassa pitkähihaisia treenipaitoja, Crop Tops -yläosia, huppareita ja takkeja. Jalkaan kannattaa lenkille laittaa mukavat sneakersit, joita löytyy myös verkkokaupan valikoimista. Lisäksi valikoimista löytyy näppäriä liikuntaa helpottavia asusteita.

Jos haluat käydä koiran kanssa uimassa kesken lenkin, kannattaa tutustua myös verkkokaupan uimapukumalleihin. Koiraa uittaessa kastuu helposti itsekin ja moni koiran omistaja kokeekin, että tällaisissa tilanteissa on järkevintä pukeutua itsekin suosiolla uimapukuun.

Trendikkäänä lenkille myös raskauden aikana

Raskauden aikana koiran ulkoiluttaminen voi tuntua erityisen raskaalta. Olo voi olla turvonnut ja heikko, mutta koiran on silti päästävä päivittäisille lenkeilleen. Jos oma olo vain sallii, on liikunta hyväksi myös raskaana olevalle, eikä trendikkyydestä tarvitse tässäkään tilassa tinkiä, kunhan vain suuntaat aim’n-verkkokaupan raskaustrikoiden osastolle. Miellyttävän tuntuiset ja trendikkäät trikoot tekevät liikkumisesta nautinnon myös raskauden aikana ja koirakaverin seura lievittää stressiä, jota raskaana ollessa saattaa kokea tavallista enemmän.